---

Seura-admineille ja vastuuhenkilöille

DanceCore-webinaari 8.8.


Aika:
 8.8. klo 18.00-19.00
Paikka: verkossa
Kouluttajat: Jorma Pyy ja Aija Nyberg
Hinta: Maksuton

DanceCoren käyttöönotossa on eletty vielä monessa seurassa pitkää "siirtymäaikaa". Järjestelmää on muutaman vuoden ajan kehitetty ja korjattu käyttökokemusten pohjalta jäsenistöä kuunnellen. Nyt on aika ottaa järjestelmä käyttöön kaikki Tanssiurheiluliiton jäsenseurat kattavana jäsenrekisterinä, jollaiseksi se on luotu. Kevätkokouksessa liiton sääntöihin täsmennettiin yksiselitteisesti, että jokaisen jäsenseuran tulee toimittaa koko henkilöjäsenluettelo liittoon, kaikista vuoden aikana jäsenenä olleista henkilöistä, vuosittain 31.12. mennessä DanceCoren kautta.

Toisin sanoen jokaisessa seurassa tulisi olla ainakin yksi aktiivinen seura-admin, joka vastaa jäsentietojen ylläpitämisestä DanceCoressa. Mikäli nimettyä seura-adminia ei vielä ole, toivomme jotakuta seuran vastuuhenkilöä paikalle kuulemaan millaisia toimenpiteitä ja henkilötietojen käsittelyyn kuuluvia asioita jäsenseuroilta edellytetään.

Tervetuloa webinaariin, jossa kerrataan ja päivitetään ajan tasalle mm:

• jäsentietojen ylläpito vuoden aikana (uusien jäsenten lisäys, hetujen lisäys uusille kilpailijoille, seurasta eronneiden poistaminen, jne.)

• vuodenvaihteen ajot:
     1. jäsentietojen tarkistaminen ennen vuoden vaihdetta (puuttuvien lisäys massatoimintona)
     2. jäsentietojen siirto edelliseltä vuodelta kuluvalle vuodelle vuoden alussa

• seuran jäsenten neuvonta DanceCoren käytössä (mitä jäsenen/kilpailijan tulee itse tehdä DC:ssä)

• kysy - me vastaamme -osio, johon voitte etukäteen lähettää kysymyksiä (ilmoittautumislomakkeen ennakkokysymysosio ei valitettavasti ensin toiminut, joten jos olet jo ilmoittautunut etkä voinut jättää kysymyksiäsi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse toimisto@tanssiurheilu.fi)

• muita mahdollisia asioita

Ilmoittaudu mukaan tästä

---

Kaikki jäsenet DanceCoreen!

Kilpailu seuroille
jäsenmäärän kasvattamisesta


Liitto julistaa seurojen välisen kilpailun jäsenmäärän kasvattamisesta.
Eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura
palkitaan 200 € ”jäsenmaksuhyvityksellä”.

Kilpailussa verrataan vuoden 2022 vahvistettua jäsenmäärää 31.10.2023 mennessä DanceCoreen ilmoitettuun jäsenmäärään.

Kategorioita on kaksi ja palkinto maksetaan molemmissa kategorioissa:

1. prosentuaalisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura
2. lukumäärällisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura

Seurojen kannattaa siis tarjota jäsenyyttä kaikille tanssista kiinnostuneille heti syyskauden alkaessa ja viedä kaikki vuoden 2023 jäsenmaksunsa maksaneet DanceCoreen, lokakuun loppuun mennessä.

---

Vastausaikaa 3.8. asti

Viestintäkysely seuroille


Tervetuloa vastaamaan lyhyeen kyselyyn Suomen Tanssiurheiluliiton viestintään ja seurojen viestinnälliseen tukemiseen liittyen.

Tanssiurheiluliitto haluaa tukea jäsenseurojaan seurojen oman viestinnän kehittämisessä.

Tällä kyselyllä kartoitetaan seurojen toiveita ja mahdollisia tapoja viestinnälliseen tukemiseen. Lisäksi pyydämme Teiltä palautetta Tanssiurheiluliiton omasta viestinnästä, erityisesti seurojen näkökulmasta.

Kysely on suunnattu Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseuroille. Samasta seurasta voidaan antaa useampia vastauksia, vastausten määrää ei ole rajattu. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kysely on auki 3.8.2023 asti.

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/w5GN2Tqw12EeuH3Z6

Jokaisesta vastauksesta on meille hyötyä, jotta voimme jatkaa kehitystyötä viestintäämme liittyen ja auttaa seuroja parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sosiaalisen median kanavamme eivät ole tuttuja, ottakaa seurantaan tilimme @dancesportfin Instagramissa ja Twitterissä sekä Suomen Tanssiurheiluliitto Facebookissa.

Mikäli on kysyttävää kyselyyn tai muuten Tanssiurheiluliiton viestintään liittyen, olkaa rohkeasti yhteydessä osoitteeseen: tiedotus(a)tanssiurheilu.fi

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---