---

Toiminnanjohtajan palsta
viikko 24

Vuosikokousten sarja jatkuu. Madridissa järjestettiin 9.–11.6. erilaisia vakio- ja latinalaistanssien kattojärjestön World Dance Sport Federation (WDSF) ja Dance Sport Europen (DSE) vuosikokouksia sekä Open Forum -tapahtuma. Olin virallisena edustajana WDSF:n ja DSE:n vuosikokouksissa sekä Open Forumissa Leena Liusvaaran kanssa. Viikonlopun aikana pidettiin myös WDSF Profesional Divisionin (PD) vuosikokous, jossa edustajana oli Carola Tuokko.

Edellisellä palstalla pohdiskelin oman liiton vuosikokouksen osallistujamäärän …

Lue lisää.

---

Liittohallituksen kokouksen yhteenveto

Liittohallitus kokoontui Teamsilla 7.6. Kokous oli pitkä ja keskustelua käytiin useista tärkeistä asioista.

Tässä tiivistelmä keskeisimmistä asioista:

• Käsiteltiin tuloslaskelmaa alkuvuoden osalta. Taloustilanteen ollessa edelleen kiristymässä, päätettiin puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan valmistelevan ennen lomien alkamista talouden toimenpiteet Talous- ja hallintovaliokunnan käsittelyä varten.

• Toimisto pidetään kiinni 10.-28.7.2023 kesälomien takia.

• Luottamus- ja toimihenkilöiden hotelliyöt jatkossa Forenom-huoneistohotellissa tai vastaavissa, joissa hotelliyön hinta on halvempi kuin …

Lue lisää.

---

Vakio- ja latinalaistanssien kilpailujärjestelmän kehittämisen tulokset

Vakio- ja latinalaistanssin kilpailujärjestelmän kehitystyö alkoi 7.10.2022 seurojen yhteisellä keskustelutilaisuudella, jossa nousi esille paljon hyviä kehittämiskohteita nykyisessä järjestelmässä. Tämän tilaisuuden jälkeen STUL muodosti laajan kilpailukehittämistyöryhmän, joka teki pohjatyötä ja muodosti kyselyn tanssiurheilutoimijoille ja -harrastajille mahdollisesti toteutettavista muutoksista.

Kysely toteutettiin maaliskuussa 2023 ja vastauksia kertyi yhteensä 269 kpl, joiden mukana oli myös jonkin verran sanallisia ehdotuksia. Työryhmä kävi niin kyselyn tuloksia, …

Lue lisää.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---