---
Suunnittelutyökalut

Liittohallituksen kokoustiivistelmä 27.4.2023

Liittohallitus istui pitkän illan Teamsin äärellä 27.4.2023 Kokouksessa käsiteltiin mm. 

• Liiton taloustilanne tilinpäätöksen valmistuttua sekä OKM:n avustukset mm. breikille.

• Vuoden 2022 toimintakertomuksen viimeistely.

• Seurakehittäjän katsaus. Hallitus kiittää Katriina Lahtea uutterasta työstä!

• Hyväksyttiin hallituksen esityksiä vuosikokoukselle esitettäviksi, järjestö- ja kilpailusääntöihin.

• Käytiin vilkasta keskustelua jäsenmaksunsa laiminlyöneiden seurojen oikeuksista kokouksessa.

• Käsiteltiin sukupuolineutraaleja (VL) sääntöjä koskeva sääntömuutosesitys.

• Keskusteltiin seurojen luomista kilpailuformaateista. 

Lue lisää.

---
Pirjo Koivula

Toiminnanjohtajan palsta 18

Tässä ajassa kaikki liitot, seurat ja muut järjestöt miettivät tulevaisuutensa suuntaa. Minkä strategian mukaisesti toimintaa pitäisi kehittää, että oma toiminta ja laji pysyisivät elinvoimaisina ja kilpailukykyisenä? Myös Tanssiurheiluliitossa pohditaan näitä samoja kysymyksiä.

Liittohallitus päätti joulukuussa 2022 aloittaa strategiatyön, jonka vetäjäksi nimettiin liittohallituksen jäsen Harri Harjula. Harri kokosi työryhmän, johon kuuluvat seurakehittäjä Katriina Lahti, puheenjohtaja Leena Liusvaara, liittohallituksen …

Lue lisää.

---

Muistathan anoa lisäluokat ja kokeilukilpailut ajoissa!

Kilpailujen järjestäminen tuo tänä päivänä seuralle taloudellisia haasteita. Osaksi tilannetta voivat parantaa mm. lisäluokat.

Muistattehan anoa kilpailtavat lisäluokat, kokeilukilpailut, synchrosarjat jne ajoissa toimisto(at)tanssiurheilu.fi. Vakio- ja latinalaistanssijaos käy ne mahdollisimman pian läpi ja liiton toimisto vastaa mahdollisimman pikaisesti kaikkiin anomuksiin.

Myös FDO:n latino show- ja latin style -sarjoja voi anoa STUL:in kilpailuihin.

Lue lisää.

---

Kilpailukehitys jatkuu!

Kilpailujen kehitys alkoi toden teolla keskustelutilaisuudessa 7.10.2022. Maaliskuussa 2023 tehtiin laaja kenttäkysely, johon saatiin hienot 269 kpl vastauksia.

Iso kilpailukehitystyöryhmä on käynyt tuon kyselyn tulokset läpi ja siirtänyt tiedon vakio- ja latinalaistanssijaokselle. Jaos käy tulokset läpi ja uutisoimme lisää jaoksen toukokuun kokouksen jälkeen.

Kiitos aktiivisesta osallistumisesta!

Lue lisää.

---
kuvituskuva, henkilö ja valonsäteitä auringon laskussa

Ehdota vuoden tanssiurheilutekoa 2023

Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, seuralle, joukkueelle tai ryhmälle, joka erinomaisella ja merkityksellisellä tavalla edistää tanssiurheilun sekä seuratoiminnan hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, yhteishenkeä ja yhteistoimintaa.

Palkittava teko on konkreettinen teko: jotain yhdessä tekemistä, jotain merkityksellisyyttä, jokin uusi innovaatio seuratoiminnassa, jonkin vanhan asian uudelleenelvyttäminen tmv.

Parhaimmillaan teko on tanssin iloa ja riemua, saa hymyn huulille ja pilkettä silmäkulmaan. Kyseessä on kiertopalkinto, joka …

Lue lisää.

---
esityslista ja puheenjohtajan nuija

Kevätkokouspäivä lähestyy

Liiton sääntömääräinen kevätkokous ja vakio- ja latinalaistanssien sekä rock'n'swing-tanssien kilpailusääntöjä käsittelevät kokoukset ovat 27.5.

Kevätkokoukseen tulee käsiteltäväksi järjestösääntömuutos ja kilpailusääntömuutoksiakin on tulossa. Tervetuloa vaikuttamaan yhteisiin asioihin!

Virallisen kutsun kouksiin ja lisätietoja löydät tästä linkistä.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---