---

Yläkoululeiritys 2023 toteutuu


Hakemuksia tanssiurheilun yläkoululeiritykseen vuodelle 2023 saapui määräajassa 18. Kiitokset kaikille hakeneille. Valinnoista ilmoitetaan viikolla 52.

---

Kilpailukalenteri on päivitetty, koulutuskalenteri täydentyy


Kilpailukalenteri on päivitetty ja kalenteriin on lisätty vuoden 2023 Rock'n'swing -tanssien SM-kilpailu ja GP-kilpailut.

Vuoden 2023 koulutuskalenteri valmistuu tammikuun puolivälissä, kun vakio- ja latinalaistanssien kouluttajavalinnat on tehty. Myös rock'n'swing -tanssien koulutusten päivämäärät julkaistaan silloin. RS taso I seuraohjaajakoulutukset toteutetaan helmikuussa 2023.

---
Kuvituskuva DanceCore-ohjeet

Loppuvuoden päivämääriä

Jäsenrekisteri DanceCoreen

Tarkistakaa seuranne admin-käyttäjän kanssa viimeistään 31.12.2022, että kaikki seuranne jäsenet vuonna 2022 on merkitty jäsenrekisteriimme DanceCoreen.

Kattavat DanceCore-ohjeet löytyvät sivulta https://www.dancesport.fi/seurat/dancecore-ohjeet/

***

Seuran yhteystiedot ajan tasalle

Kun seurassanne tapahtuu henkilövaihdoksia, muutoksia laskutusosoitteessa ym. yhteystiedoissa, ilmoittakaa tästä liiton toimistoon.

Seura-admin puolestaan huolehtii DanceCoressa, että seuran yhteystiedot ja toimihenkilöt ovat siellä aina oikein.

Pyydämme huolehtimaan, että seuranne DanceCore-ylläpitäjä eli seura-admin on ajan tasalla ja hän pääsee kirjautumaan. Seura-adminin vaihtuessa tehkää muutospyyntö sähköpostitse dancecore(at)dancesport.fi. Muistakaa myös pyytää vanhojen käyttöoikeuksien poistamista lopettaneelta henkilöltä. 

***

Toimisto joulutauolla 20.12.2022-8.1.2023

Tanssiurheiluliiton toimisto on suljettuna 20.12.2022 - 8.1.2023. Myös luottamushenkilöt irtautuvat askareistaan rauhallisen joulun ja uudenvuoden viettoon. Vastaamme pyhien aikana tulleisiin yhteydenottoihin saapumisjärjestyksessä jälleen tammikuussa.

Valinnat yläkoululeiritykseen ja muut vuoden loppuun mennessä käsiteltäväksi ilmoitetut asiat hoidetaan aikataulussaan.

***

Lisenssit vuodelle 2023

Lisenssikausi 2022 katkaistaan ennen joulua ja vuoden 2023 lisenssien myynti avautuu 2.1.2023. 

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---

Rauhallista joulua!