10-tanssin Suomenmestaruus, Salo

Nimi 10-tanssin Suomenmestaruus, Salo
Ajankohta 23.10.2021
Tyyppi Kilpailu
Taso SM
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Sijainti Pormestarinkatu 5, Salo, Suomi
Paikkakunta Salohalli, Salo
Osoite Pormestarinkatu 5, 24100 Salo, Suomi
Ilmoittautuminen 27.9.2021 - 10.10.2021
Ilmoittautumismaksu 60.00 €
Viim. peruutuspäivä 11.10.2021
Poisjääntimaksu 60.00 €
Pääsylippujen hinnat 20 euroa + Lippu.light:n perimät palvelumaksu (10%) ja toimituskulu. Alle 10-v ilmaiseksi. Meillä käy myös Urheilukortti! Rajattu paikkakiintiö varattu Urheilukortin lippuasiakkaille.
Lisätiedot Päivitys 20.10.2021: Aikataulua päivitetty, muutokset päivän alkuun ja loppuun.
**
Salon kaksipäiväiseen kilpailutapahtumaan ilmoittautuneiden parien, joukkueiden ja soolojen määrän perusteella olemme saaneet mahdutettua kaikki viikonlopun kilpailut yhdelle päivälle, eli lauantaille 23.10. Aikataulu on julkaistu 13.10.2021. Koska aikataulussa on näin suuri muutos aiempaan, eli yksi kokonainen, sunnuntain, 24.10. kilpailupäivä jää pois, sunnuntaipäivälle ilmoittautuneilta ei peritä peruutusmaksua, mikäli haluatte peruuttaa ilmoittautumisen. Mahdollisesti jo ostamanne sisäänpääsyliput käyvät sellaisenaan lauantaina tai sitten Lippu.light palauttaa rahat teille. Tästä tulee erillinen viesti Lippu.lightilta sunnuntain sisäänpääsylipun ostaneille. Pahoittelut myöhäisestä muutoksesta kilpailutapahtuman kokonaissuunnitelmaan.

**
Kilpailutapahtuma järjestetään yhteistyössä Vilpas DanceSport:n kanssa.
***
Lipunmyynti
Lipunmyynti käynnistyy ma 27.9.2021 klo 08:00 Lippu.light -palvelussa osoitteessa: https://www.eventim-light.com/fi/a/5f4bb555edce2226b446a3b8/e/614d81c5417e1e4f577b314f/

Juniorien joukkue-SM ja ilman SM-arvoa olevat kilpailut toisessa saman päivän tapahtumassa.

Livestream
Kilpailupäivästä tuotetaan livestream yhteistyössä KMU Live Oy. Streamin lippukauppa käynnistyy kilpailuviikolla osoitteessa https://striimi.eu/kauppa/

Jälki-ilmoittautumiset
Jälki-ilmoittautumisia ei huomioida. Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 10.10.2021.

Peruutukset 
Peruutukset ilmoitetaan osoitteeseen tiedotus@dancesport.fi. Viimeinen peruutuspäivä ma 11.10.2021. 

Poisjääntimaksu 
Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli peruutus tehdään ma 11.10.2021 jälkeen. Osallistumismaksu toimii poisjääntimaksuna.

Tärkeää!
Sotkevien ja suihkutettavien rusketusaineiden käyttö on Salohallin kaikissa tiloissa ehdottomasti kielletty! Kieltoa noudattamatta jättäneen urheilijan seuraa laskutetaan siivouskuluista toteutuneiden kulujen mukaisesti, kuitenkin vähintään 200 euroa.

Palauttamatta jääneistä numerolapuista Vilpas DanceSport perii 10 eur/kpl.

Pöytävaraukset
Pöydät varataan pöytäryhmittäin 200 eur/päivä/5 paikkaa, sisältää kahvin ja leivonnaisen.

Varaukset osoitteeseen: poytapaikat.10sm@gmail.com Huom! Osallistujien nimet tulee mainita varattaessa.

Maksu ennakkoon. Pöytäpaikkojen maksuohjeen saatte varausvahvistuksen yhteydessä. Viimeinen varausten maksupäivä 20.10.2021, jonka jälkeen varattuna olleet maksamattomiksi jääneet paikat vapautuvat myyntiin. 

Kampaus- ja meikkauspaikat
Kampaus- ja meikkauspaikat ovat maksullisia 50 eur/tuoli/päivä. Paikkojen maksuohjeen saatte varausvahvistuksen yhteydessä. Viimeinen varausten maksupäivä 20.10.2021. Ruuhkatilanteiden välttämiseksi paikalla voi olla vain yksi laitettava kerrallaan.

Paikkavaraukset osoitteeseen: poytapaikat.10sm@gmail.com

Kunkin kampaajan/meikkaajan aikataulu on toimitettava kilpailunjärjestäjälle osoitteeseen: poytapaikat.10sm@gmail.com perjantaihin 22.10.2021 klo 12 mennessä.

Huoltajaliput ja coach-passit
Kaikkien kilpailupaikalle tulevien – pl. kilpailijat ja toimitsijat – tulee lunastaa itselleen pääsylippu lippukaupasta, hintaan 20 euroa + LippuLightin palvelumaksu ja toimituskulut.       
  • Mikäli lipun lunastanut toimii jonkun osallistuvan seuran valmentajana, hänellä on mahdollisuus kisapaikan ilmoittautumispisteeltä saada tunniste, jolla hän pääsee kisalattian äärelle ohjaamaan seuransa pareja. Lattiatasolle pääsee vain yksi valmentaja / seura. 
  • Mikäli lipun lunastanut toimii lapsi- tai junioriparin huoltajana, hän voi myös ilmoittautumispisteeltä noutaa tunnisteen, jolla hän pääsee lattiakatsomoon avustamaan lapsi- tai junioriparia. Huom. Vain yksi huoltaja / pari. Huoltajatunnisteen voi saada VAIN lapsi- tai junioriparin huoltaja.
  • Lattiatasolla kilpailuja seuraavilta otetaan nimitieto ilmoittautumispisteellä tunnisteen antamisen yhteydessä.
Muut katsojat seuraavat kilpailua katsomosta, jonka yleisömäärä on rajoitettu. Varmista paikkasi katsomossa ja osta lippusi ajoissa!

Liiton myöntämillä vapaakorteilla ei sisäänpääsyä, ellei henkilö ole järjestäjän nimeämänä toimitsijatehtävissä tai em. huoltaja-/valmentajatehtävässä.

Koronaturvallisuus kilpailupaikalla
Vaikka aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia ja lähikontaktin välttämisvelvoitetta koskevat päätökset on kumottu, on tartuntatautilain väliaikainen pykälä 58 c voimassa koko maassa 31.12.2021 asti.
  • Kilpailupaikalle ei saa tulla sairaana eikä hengitystie- tai vatsaoireisena. Kilpailunjärjestäjällä on oikeus ohjata tällaisia oireita esittävä henkilö pois kilpailupaikalta. Tämä koskee kilpailijoita, toimihenkilöitä, talkoolaisia, yleisöä ja kaikkia kilpailutapahtumaan liittyviä. Oireettomana on oltava vähintään 24 h ennen tapahtumaa osallistuakseen siihen.
  • Kasvomaskien käyttöä edellytetään pääsääntöisesti kaikilta tapahtumaan osallistuvilta kaikissa tapahtumalle varatuissa tiloissa huomioiden kuitenkin, että maskien käyttöä ei voi edellyttää henkilöiltä, joiden ei ole mahdollista käyttää sitä terveydellisten syiden vuoksi. Tapahtumapaikalla on saatavilla käsidesiä tai käsihuuhdetta sekä käsienpesumahdollisuuksia koko tapahtuman ajan. 
  • Pukuhuoneissa ei ole syytä oleskella turhaan, vaan vaatteet vaihdetaan pikaisesti ja siirrytään toisiin tiloihin. Turvaväleihin on syytä kiinnittää huomiota lämmittelyalueella, kilpailulattialla, line-upissa sekä palkintojenjaossa. Palkintoja ei jaeta henkilökohtaisesti eikä kätellä, vaan parit ottavat palkintonsa itse. Tulokset heti oman kilpailun jälkeen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/495/
Kilpailunjohtaja Teo Laitinen
Tuomarit Juris Arajs (LAT), Felix Castillo (BEL), Eve End (EST), Bo Loft Jensen (DEN), Siret Siilak (AUT), Liisa Kontturi-Paasikko (FIN), Genadijus Gunko (LTU),Mauro Rossi (ESP),Veronika Haller (ITA)
Tuloslaskijat Kari ja Kikka Nyyssönen (FIN), Olav Groehn (GER)
Juryn kokoonpano Tomi Pohjankukka
Musiikintarkkailija DJ Maksy, MC Satu "Sutu" Markkanen
Kilpalattian tiedot parkettia n. 300 m2
Kilpailusarjat
V/L Juniori 1 Av
V/L Juniori 2 Av
V/L Nuoriso Av
V/L Yleinen Av
V/L Seniori 1 Av
Tiedostot