Vakio- ja latinalaistanssit 315 Taso III - vakiot

Nimi Vakio- ja latinalaistanssit 315 Taso III - vakiot
Ajankohta 14.8.2021 - 15.8.2021
Tyyppi Koulutus
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Lisätiedot
14-15.8. lähikoulutuksena

Kouluttajana Harri Antikainen

Hinta 140€/hlö + laskutuslisä 3,5 €

Taso III -koulutus antaa valmiuksia kansainvälisen tuomaritentin suorittamiseen. Koulutus koostuu osiota 311, 312, 313, 314, 315, 316 ja 317

TASO III LAJIOSAT

Lajikoulutukset keskittyvät lajiteknisten asioiden syventämiseen käytännönläheisesti (WDSF kirjojen terminologian kautta) sekä omien oppimis- ja valmennusmetodien käytännönläheiseen kehittämiseen, hyödyntäen myös 211, 212 ja 213 koulutuksia.

Tavoite

Taso III laji koulutuksien tavoitteena on syventyä WDSF:n tekniikkakirjojen sisältöihin ja niiden hyödyntämiseen valmentamisessa sekä valmistaa kotimaiseen että kansainväliseen tuomaritenttiin.

Sisältö

Koulutuksessa keskitytään lajitaitojen syventämiseen käytännönläheisesti WDSF:n kirjoja hyödyntäen. Koulutuksen keskiössä on omien oppimis- ja valmennusmetodien käytännönläheinen kehittäminen.

317 Näyttökoe / Osaamisen osoittaminen (3h)
- valmennustapahtuma
- osaamisen osoittaminen

Hinta 120€/hlö + laskutuslisä 3,5 €
(Lisäksi koulutettava vastaa tarvittaessa näyttöpaikan kustannuksista)

Tavoite

Koulutettava osoittaa osaamisen valmennustilanteen avulla hyödyntäen monipuolisesti koulutuksessa oppimiaan asioita.

Sisältö

Valmennustilanteesta laaditaan ennakkoon kouluttajalle palautettava suunnitelma, josta ilmenee opetustilanteen tavoitteet, aikataulu ja työtavat. Suunnitelma käydään läpi kouluttajan kanssa ennen valmennustilannetta. Kouluttaja/kouluttajat seuraa valmennustilannetta ja käy koulutettavan kanssa tämän jälkeen vuorovaikutteisen palautekeskustelun. Näyttökokeen voi sopia kouluttajan kanssa, kun kaikki taso III:n osiot on suoritettu.

Jos koronarajoitukset rajoittavat koulutuksen toteuttamista tai lat SM tulee samalle viikonlopulle kuin koulutus, tullaan koulutusta siirtämään toiseen ajankohtaan.

Ilmoittautuminen