---

Suomen Tanssiurheiluliiton Syyskokouspäivä on 19.11.2023

Linkki kokouskutsuun

Kokoukset järjestetään hybridinä. Kannustamme saapumaan paikalle, mutta voitte osallistua myös etäyhteyksin. 

Kokousmateriaalit ladataan liiton verkkosivulle https://www.dancesport.fi/tietoa-liitosta/jasenkokoukset sääntöjen mukaisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen kokouspäivää.

Liiton jäsenkokouksissa on äänivalta liiton varsinaisilla jäsenillä. Varsinaisia jäseniä voivat edustaa niiden varsinaiset henkilöjäsenet.

Kokoukset järjestetään hybridinä. Kannustamme saapumaan paikalle, mutta voitte osallistua myös etäyhteyksin. Linkki kutsuun.

---

Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 on valittu

Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 -ehdokasasettelu päättyi 9.10.2023. Kiitos kaikille ehdokkaita esittäneille valinnoistanne sekä niiden perusteluista!

Esityksiä saatiin yhteensä yhdeksän, eri lajien tanssiurheiluvalmentajista ja koreografeista, mutta Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 -äänestykseen nostetaan vain lisensoituja valmentajia. Valmentajalisenssin lunastaneita valmentajia oli ehdokkaista tällä kertaa vain yksi. Näin ollen valinta kohdistuu suoraan kyseiseen lisensoituun valmentajaan ja äänestystä ei ole tarpeen toteuttaa. Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 julkistetaan Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 19.11.2023.

---

Ennakkotieto


Tanssin yläkoululeiritys 2024-2025, haku leireille vuoden 2024 alussa

Tänä vuonna käynnistyi ensimmäinen liiton kaikille lajielle tarkoitettu yläkoululeiritys Varalan urheiluopistolla. Seuraava yläkoululeiritys alkaa 2024 syksyllä ja jakso noudattaa koulujen lukuvuotta sisältäen neljä leiriä (ma-to).

Haku leiritykseen tapahtuu vuoden 2024 kevättalvella seuran tekemällä hakemuksella yksittäisinä urheilijoina. Huippu-urheilujaos valitsee hakijoista leiritykseen 25 urheilijaa.

• urheilijan ikä 13-15 (16) vuotta, yläkouluikäinen
• ensisijaisesti ei maajoukkueessa oleville urheilijoille
• tavoitteena huippu-urheilijan polulle lähteminen, urheilijana kasvaminen

Yläkoululeirityksen tehtävä on antaa nuorille monipuolisesti ja ikätasoisella tavalla urheilijan perustaitoja sekä kasvattaa heitä toimimaan itselle uusien valmentajien ja ryhmän kanssa täysin urheilulle omistetussa ympäristössä. Valmennus toteutetaan yhdessä Varalan ammattivalmentajien, Tampereen Urheiluakatemian, sekä lajiliiton kanssa. Leirien lajivalmennus koostuu monipuolisista tanssillisista lajitaidoista, jotka eivät ole sidottuja mihinkään tiettyyn tanssilajiin ja -tyyliin. 

---

Jäsenmäärä DanceCoressa ratkaisee

Kilpailu jäsenmäärän kasvattamisesta 

käynnissä 31.10. asti

Eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura palkitaan 200 € ”jäsenmaksuhyvityksellä”.

Kategorioita on kaksi ja palkinto maksetaan molemmissa kategorioissa.

1. prosentuaalisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura

2. numeerisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura

Kilpailussa verrataan vuoden 2022 vahvistettua jäsenmäärää 31.10.2023 mennessä DanceCoreen ilmoitettuun jäsenmäärään

Seurojen kannattaa siis viedä kaikki vuoden 2023 aikana jäsenmaksunsa maksaneet DanceCoreen viimeistään nyt, sillä vain liiton jäsenrekisteriin viedyt jäsenet voidaan ottaa kilpailussa huomioon.

Linkki DanceCoren ohjesivuille

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---