---

Valinta vuoden 2023 tanssiurheiluteko -palkinnon saajaksi on tehty

Kiitokset kaikille Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinnon saajaa ehdottaneille! Ehdotuksia tuli kaiken kaikkiaan kymmenen, joista valinnan palkinnon saajaksi tekivät liiton jäsenpalveluiden palvelualueen vastaava yhdessä edellisen vuoden voittajan, Tanssiurheiluseura Bolero ry:n, kanssa. Voittaja julkistetaan liiton syyskokouksessa 19.11.

Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinto jaettiin ensimmäisen kerran 2018, jolloin sen sai Kotkan Hyrrien aikuisten nostalgiajoukkue. Palkinto ojennettiin seuran järjestämissä 10-tanssin SM-kilpailuissa 13.10.2018.

Aloitteen palkinnon jakamisesta Suomen Tanssiurheiluliiton puolesta tekivät Harri ja Niina Antikainen, ja kiertopokaalin on lahjoittanut Balanssi Studiot.

Koska varsinainen pokaali kiertää vuosittain, kaikki aikaisemmin palkinnon saaneet tulevat saamaan muistoksi diplomin.

---

Tulossa hakuun lokakuussa

OK:n Tähtiseura-palkinnot sekä Fiksu seura -palkinto

Olympiakomitea palkitsee vuosittain lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseuran ja kestävää kehitystä edistävän Fiksun seuran.

Seurat itse voivat hakea Vuoden Tähtiseura-palkintoa (5 000 €), Vuoden Aikuisten Tähtiseura-palkintoa (3 000 €) ja Vuoden Fiksu seura -palkintoa (2 000 €). Näistä valinnat tekee Olympiakomitea. Haku avataan lokakuun alussa ja hakuaikaa on lokakuu. Lisätietoa tulossa OK:n sivuille.

---

Tulossa hakuun marraskuussa

OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki 2024

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen 2024 hakuaika on 1.11 - 30.11.2023. Hakuohjeistusta ei ole vielä julkaistu. 

Ennakkoinfona on kerrottu, että seuratuen päätavoite ja kohdennukset tulevat pysymään ennallaan, sekä että hakukriteerit noudattelevat viime vuoden kriteereitä. Yksi muutos kuitenkin tulee, ja se on kehittämishankkeiden kausi. Tässä 2024 haussa voi hakea vain 1-vuotisiin hankkeisiin siten, että hankkeen/hankekauden tulee alkaa vuoden 2024 aikana. Hankekausi (12 kk) voi ulottua myös toiselle kalenterivuodelle, ja avustuksen käyttöaika on edelleen pidempi kuin vuosi 2024.

Huomioittehan myös, että viime vuoden haussa myönteisen päätöksen kaksivuotiselle hankkeelle saaneiden seurojen tulee hakea tässä tulevassa haussa nyt hankkeen toisen vuoden tuki.

Vuoden 2024 haun ohjeet tulevat Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuille hyvissä ajoin. Alueenne liikuntatoimelta sekä liiton seurakehittäjältä saatte maksutonta sparrausta seuratukihakuun.

---

Synchro latin -kokeilukilpailun ohje julkaistu

Kilpailuohjeisiin kokeilukilpailut-kohtaan on lisätty synchro latin -kokeilukilpailun ohje. Ohje löytyy tästä linkistä.

Lisäsarjoja voi anoa vakio- ja latinalaistanssijaokselta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)dancesport.fi

---

Muutoksia kilpailukalenterissa, päiv. 25.9.2023

Lisäluokat:

28.10.2023 GP Telemark Team, Oulu: - L2E - L2D - Lapsi 1-2 E-C 6T - J2E - J2D - Pre-champion E-C kokeilukilpailuna - Sen 2E - Sen 4D - Sen 3-5 Av kokeilukilpailuna

12.11.2023, Valtakunnallinen, DCDiamond, Turku: - Sen 5 C - Sen 5 B-A

25.11.2023, Valtakunnallinen, Quickstep, Vihti: Latin Style rumba soolo lapset & juniorit. Latin …

Lue lisää.

---

Teosto ja Gramex -laskut on lähetetty

Vuosittaiset Teosto- ja Gramex -sopimuslaskut on lähetetty seuroille 26.9. ja niiden eräpäivä on 10.10.

Laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuina tai sähköpostilaskuina. Mikäli tiedossamme ei ole kumpaakaan, lasku on lähetetty tulostuspalvelun kautta paperilaskuna seuran postiosoitteeseen.

Jos lasku ei syystä tai toisesta saavu perille, niin todennäköisesti seuran laskutusosoite ei ole ajan tasalla. Pyydämme ilmoittamaan muuttuneen laskutusosoitteen, kuten muutkin muutokset yhteystiedoissa, sähköpostitse: toimisto@tanssiurheilu.fi.

---
Nuori ojentaa käden, auringonsäde

Ehdokasasettelu käynnissä

Vuoden tanssiurheiluvalmentaja 2023 -palkinto

Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 on hyvä urheiluvalmentaja, jota kuvaavia piirteitä ovat mm. välittäminen, lajiosaaminen, pedagoginen osaaminen, tuki, kokonaisvalmennuksesta huolehtiminen, hyvä, positiivinen ja kannustava vuorovaikutus urheilijoiden ja sidosryhmien kanssa, yhteistyökyky, kehittyminen ja eettinen valmentajuus.

Esityksiä pyydetään kaikista tanssiurheiluvalmentajista, mutta Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 -äänestykseen nostetaan vain lisensoituja valmentajia. Esitykset pyydetään 9.10.2023 mennessä tällä lomakkeella (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---