---
esityslista ja puheenjohtajan nuija

Kevätkokouspäivän valtakirjat

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n jäsenyhdistykset on kutsuttu sääntömääräiseen kevätkokoukseen sekä kahteen kilpailusääntöjä käsittelevään jäsenkokoukseen lauantaina 27.5.2023.

Muistattehan toimittaa etänä osallistuvien kokousedustajien valtakirjat torstaihin 25.5.2023 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi.

Julkaistuihin materiaaleihin on lisätty myös valtakirjan siirtolomakkeet. Äänimäärälistaan tuli myös kaksi oikaisua, ja lista on päivitetty julkaistuihin materiaaleihin.

Tervetuloa!

---

Suomisport laajenee ja uudistuu valtakunnalliseksi Sporttihauksi sekä urheilun palvelujen verkkokaupaksi

Nyt jos koskaan on oikea aika tuoda seurasi Suomen suurimpaan ja laajimpaan urheilun palvelujen verkkokauppaan. Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu kesällä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama – silloin kun harrastuksia etsitään. Vihdoinkin urheilulla on oma lippu.fi, aivan kuten kulttuuritoimialalla on ollut jo vuosia.

Kaikki seurat mukaan

Seurasi perustiedot ovat jo Suomisportissa, eikä Sporttihaun hyödyntäminen vaadi seuraltasi Suomisportin laajempaa käyttöä tai maksupalvelujen käyttöönottoa. Riittää, että seurasi luo yhden tapahtumamainoksen, joka ohjaa seuran omille nettisivuille. Tapahtuma voi olla myös kurssi, matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, kokeilukerta tai muu tapahtuma. Sporttihaku kannattaa hyödyntää, vaikka seurassa olisi muita järjestelmiä käytössä tai hyödyntää palvelua laajasti ja kerätä samalla ilmoittautumiset ja maksut.

Lue lisää yksinkertaisesta Sporttihaun käyttöönotosta, erilaisista hyödyntämistavoista sekä tapahtuman luonnista tai ota yhteyttä Suomisport-asiantuntijaan – autamme seuroja käyttöönotossa.

---

Toiminnanjohtajan palsta viikko 20

Viime vuoden marraskuussa, kun olin Tampereen GP kilpailuissa tapaamassa ihmisiä ja kuuntelemassa toiveita, aika moni toive koski DanceCorea, joko jäsen- tai kilpailuasioissa. Kirjoitin aiheesta viikon 52 toiminnanjohtajan palstalla.  Kerronkin nyt muutoksista, joita ohjelmaan on tehty kuluneen puolen vuoden aikana.

Tammikuussa järjestin palaverin, johon osallistuivat ICT-työryhmä, Jorma Pyy ja Juha Laiho, Leena Liusvaara, Dataladun edustajat ja minä. Datalatu on yritys, joka …

Lue lisää.

---

WDSF:n ekortti- ja kilpailuyksikköanomukset kansainväliseen kortistoon syksyä varten kuntoon

Muistakaa hoitaa ajoissa toukokuun aikana ekortti- ja kilpailuyksikköhakemukset kansainväliseen kortistoon erityisesti elokuun German Openia ja muutenkin syksyn kansainvälisiä kilpailuja varten.

Toimisto toimii kesäkuun pienemmillä resursseilla ja lomailee heinäkuussa.

Kunnossa olevat kortit löydät www.worlddancesport.org - athletes ja yksiköt couples-kohdasta. Yhteydenotot sähköpostitse toimisto(at)tanssiurheilu.fi.

---

VL Taso I valmiiksi!

117 Seuraohjaajakoulutus 2 ja
118 kertaustehtävä

Aika: 16.-17.9.2023 la 9.00 - 18.00 ja su 10.00 - 16.00
Paikka: Aleksis Kiven katu 34 (Dance Makers), 00510 Helsinki
Kouluttaja: Anssi Kirkonpelto
Hinta jäsenseuran jäsenille: 190,00 € + laskutuslisä 3,50 €
Hinta ei-jäsenille: 240,00 € + laskutuslisä 3,50 €

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat osaavat koulutuksen jälkeen toimia ohjaajana seurayhteisössä ja tuottaa monipuolista, itsearvioivaa ja omaa ohjaajuutta kehittävää, oppilaskeskeistä sekä laadukasta vakio- ja latinalaistanssien perusopetusta.  Ilmoittaudu 18.8. mennessä

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Tämä koulutus on jatkoa VALKUT-hankkeella tuettuun VL starttikoulutukseen (11.-13.11.2022)

Huolehdittehan tukea saaneissa seuroissa, että starttikoulutuksen 2022 osallistuja jatkaa taso I:n loppuun sekä tulee valmistuttuaan ohjaamaan tanssitunteja seurassanne (katso ehdot tästä).

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---