---

Salon SM-kilpailujen coach-passit

Kukin jäsenseura voi hankkia coach-lipun yhdelle seuran valmentajalle. Nimetyn valmentajan liput ostetaan ennakkoon ja kisapaikalla valmentaja saa lunastaa coach-passin ja rannekkeen, joilla hän saa pääsyn kilpailijoiden huoltotiloihin.

Coach-passin voi tilata täältä.

Salon SM-kilpailujen pöytäpaikat myynnissä

Pöytäpaikkoja vakiotanssien ja rock'n'swing-tanssien suomenmestaruuskilpailuihin on jo varattu, mutta pöytiä on vielä jäljellä. Päivittyvä tilanne ja varausohjeet löytyvät täältä.

---

Osa jäsenmaksulaskuista lähtenyt virheellisinä

Kevätkokouksessa 2022 hyväksyttiin jäsenmaksuun yhden euron korotus per henkilöjäsen. Ensimmäisinä laskutetut jäsenmaksulaskut lähtivät kuitenkin epähuomiossa vanhan hinnaston mukaan. Tämän vuoksi virheellisesti laskutetut seurat saavat joko hyvityslaskun ja oikaistun laskun taikka lisäksi toisen laskun, jossa euron korotus on huomioitu, (ilman laskutuslisää).

Pahoittelut tästä aiheutuvasta vaivasta! Kaunis kiitos etenkin kaikille seuroille, jotka ovat jo ehtineet laskuja maksaa.

Muistuutus vielä, että maksamalla jäsenmaksulaskun eräpäivään mennessä vahvistatte seuranne äänioikeuden liiton jäsenkokouksissa vuonna 2023. Jos jäsenmäärässä ja siten laskussa on oikaistavaa, niin sen voi tehdä huomautusajan puitteissa ennen eräpäivää, kuitenkin viimeistään 31.3., jolloin äänioikeudet tarkastetaan.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---