---

Liittohallitus kokoontui 26.1.2023, tiivistys kokouksen päätöksistä

- Hallitus merkitsi tiedoksi Hanna Karttusen Taustavoima-palkinnon Urheilugaalassa ja kiitti edelleen - - Hannaa upeasta työstä ukrainalaisten tanssijoiden ja koko kansan hyväksi.

- Tanssiurheiluliiton sisäinen auditointi tapahtuu liiton toimistolla keskiviikkona 1.2.2023.

- Merkittiin tiedoksi AskelSportin viestintä- ja markkinointisuunnitelma.

- Nimettiin edustajat kansainvälisiin vuosikokouksiin: WDSF AGM 11.6. (Koivula ja Liusvaara) ja WRRC GM 11.3. (Koivula ja Hagel)

- Päätettiin järjestää liiton kevätkokous hybridimallisena, järjestämispaikka Helsinki.

- Vahvistettiin RS-jaoksen kokoonpano (luettavissa verkkosivulla).

- Vahvistettiin strategiatyöryhmän kokoonpano: Harri Harjula pj, jäsenet Koivula, Liusvaara, Suokas, Kurttila, Kurki, Lahti.

- Vahvistettiin valmentajakouluttajia VL-koulutuksiin (Kantola, Kirkonpelto, N. Antikainen)

- Vahvistettiin Breikin ja Pyörätuolitanssin maajoukkueet vuodelle 2023.

- Päätettiin liiton ja seuran yhteistyösopimuksesta liiton järjestäessä seuran talkooväen tuella SM-kilpailuja (VL ja RS).

---

Sisäinen auditointi 

Liitossa suoritetaan sisäinen auditointi 1.2.2023. Auditointi on osa vuoden alussa aloitettua strategiatyötä. Auditoinnin suorittavat Katriina Lahti ja Kari Ekman.

---

Kyselyn vastausaikaa jatketaan

Strategiatyöryhmän seuroille järjestämän kyselyn vastausaikaa jatketaan 5.2.2023 asti. Käy vastaamassa ja vaikuta liiton strategiatyöhön.

Tästä linkistä

---

Työryhmissä kehitetään liiton toimintaa

Vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan kehittämistyöryhmä kokoontuu 4.-5.2.2023. Työryhmä jatkaa kehitystyötä 7.10. järjestetyn seurojen avoimen keskustelutilaisuuden ideoiden pohjalta. Mukana VAL, liiton seurakehittäjä, toiminnanjohtajan sijainen ja seurojen edustajia.

---

Hae liiton järjestämien kilpailujen yhteistyöseuraksi

Vakio- ja rock’n’swing SM kilpailuiden, 15.4.2023, järjestämispaikaksi on varmistunut Salohalli Salossa. Liitto hakee yhteistyöseuraa/seuroja kilpailun järjestämiseen. Haku on avattu 31.1. ja loppuu 15.2.2023. Mikäli kumppaneita valitaan useampia tehtävät ja tulot jaetaan seurojen kesken. Katso yhteistyösopimuspohja ja muut tiedot linkistä.

Sopimuspohja

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---