---

Masi Sauren ja Anna Tyutyunyuk vuoden 2022 tanssiurheilijat!

Urheilutoimittajain liitto valitsee vuosittain lajien parhaat urheilijat. Perinne on jatkunut jo vuodesta 1946 lähtien. Lajien parhaat palkitaan torstaina 12.1 järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa. Vuoden 2022 tanssiurheilun parhaaksi urheilijoiksi on valittu boogie woogien MM-hopeaa syksyllä saavuttaneet Masi Sauren ja Anna Tyutyunyuk Rock'n'Swing Dance Club Cometsista! Paljon onnea valinnasta Anna ja Masi! Koko lista vuoden parhaiksi valituista Urheilutoimittajain liiton nettisivuilla: https://urheilutoimittajat.fi/lajien-parhaat-urheilijat-2022-on-valittu/  Kuva: Reinhard Egli

Lue lisää.

---

Rock'n'swing-jaos hakee vahvistusta

Rock'n'swing-jaoksen järjestäytyminen on meneillään, ja jaoksessa on paikka avoinna vielä yhdelle jäsenelle. Jos kiinnostuit, ilmoita halukkuutesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi.

---

Toiminnanjohtajan palsta viikko 2

Kuten edellisellä palstallani lupasin, jatkan DanceCoreen liittyvillä asioilla. DanceCoren toinen käyttötarkoitus on toimia liiton jäsenrekisterinä. Säännöt sanovat, että liiton seurojen tulee ilmoittaa henkilöjäsenensä liiton jäsenrekisteriin vuosittain. Seurat ovatkin kiitettävästi tuoneet jäseniään DanceCoreen vuoden 2022 osalta, kiitos teille siitä. Liiton toimintaedellytysten kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että seurat ilmoittavat jäsenensä rekisteriin. Muun muassa valtion avustukset pohjautuvat liiton jäsen ja kilpailijamääriin. Koska liiton …

Lue lisää.

---

Unohtuiko jäsenmääräilmoitus?

Tehkää se 15.1. mennessä

Jos seuranne ei ole vielä tehnyt vuoden 2022 jäsenmääräilmoitusta DanceCoren kautta (ylläpitämällä jäsenrekisteriä joko jatkuvasti ajantaisaisena tai vuosiajona ennen vuoden vaihtumista), voitte vielä tehdä jäsenmäärilmoituksen toimittamalla jäsenluettelon sähköpostitse sekä lisäksi kuittaamalla jäsenmäärän tällä lomakkeella, kuitenkin viimeistään 15.1.2023.

Kuittaamalla jäsenmääräilmoituksen vältymme virheellisiltä laskuilta, joiden oikaisu teettää turhaa työtä sekä seuralle että liitolle.

Imoittakaa lomakkeella myös, jos jäsenrekisterin viennissä DanceCoreen tapahtui jotain poikkeavaa ja tiedoissa on korjattavaa, tai seura-admininne yhteystiedoissa on päivitettävää. 

Vuoden 2023 jäsenet voi kopioida tai tuoda excel-importilla järjestelmään 1.1.2023 alkaen. Kaikkein parhaiten jäsenrekisteri palvelee tietenkin silloin, kun se on aina ajan tasalla.

Kiitos seurojen toimihenkilöille ja seura-admineille yhteistyöstä!

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---