Paina tässä lisätäksesi otsikon tai tekstiä.

---

Loppuvuoden päivämääriä

Jäsenrekisteri DanceCoreen

Tarkistakaa seuranne admin-käyttäjän kanssa viimeistään 31.12.2022, että kaikki seuranne jäsenet vuonna 2022 on merkitty jäsenrekisteriimme DanceCoreen.

Jäsenrekisteristä saamamme raportin mukaan tehdään jäsenmaksulaskutus ja sen mukaan määräytyvät jäsenseurojemme äänimäärät liiton jäsenkokouksissa. 
Luotettava ja todennettava tieto jäsenmäärästämme on ensiarvoisen tärkeää liiton toimintaedellytysten kannalta, koska näin saadut luvut ja raportoinnin luotettavuus vaikuttavat mm. vuosittain saamaamme valtionavustukseen.

Ote liiton säännöistä, 5§: ” Vuotuisesta jäsenmaksusta ja sen maksuohjelmasta päättää liiton kevätkokous. Seuran täydellinen henkilöjäsenluettelo on toimitettava liiton toimistoon tammikuun 15. päivään mennessä. Jäsenten tulee toimittaa liiton pyytämä raportointi liiton määräämän rekisterin kautta.” 

Kattavat DanceCore-ohjeet löytyvät sivulta https://www.dancesport.fi/seurat/dancecore-ohjeet/

***

Toimisto joulutauolla 20.12.2022-8.1.2023

Tanssiurheiluliiton toimisto on suljettuna 20.12.2022 - 8.1.2023. Myös luottamushenkilöt irtautuvat askareistaan rauhallisen joulun ja uudenvuoden viettoon. Vastaamme pyhien aikana tulleisiin yhteydenottoihin saapumisjärjestyksessä jälleen tammikuussa.

Valinnat yläkoululeiritykseen ja muut vuoden loppuun mennessä käsiteltäväksi ilmoitetut asiat hoidetaan aikataulussaan.

---

Haku tanssiurheilun yläkoululeiritykseen 2023

Ensi vuonna käynnistetään liiton kaikille lajielle tarkoitettu yläkoululeiritoiminta Varalan urheiluopistolla.

• urheilijan ikä 13-15 (16) vuotta, yläkouluikäinen
• ensisijaisesti ei maajoukkueessa oleville urheilijoille
• tavoitteena huippu-urheilijan polulle lähteminen, urheilijana kasvaminen

Hakuaika 30.11.-14.12.2022. 

Lue lisää.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. Päivitämme jäsentiedotteen lähiaikoina uudenlaiseen formaattiin.

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---