Ryhtiä kilpailuilmoittautumisiin kaivataan

JULKAISTU: 22.11.2021, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Seuratiedotteet

Ilmoittautumiset kilpailuihin on tehtävä viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään mennessä. Tämä on sekä kilpailijoiden että kilpailuja järjestävien seurojen etu. Moni seura harkitsee kilpailutapahtuman peruuttamista, jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi ilmoittautumisajan päätyttyä. Myöhässä tulleet ilmoittautumiset aiheuttavat kilpailunjärjestäjille ja kilpailunjohtajille kohtuutonta työmäärää. On myös huomioitava, että vaikka kilpailunjärjestäjä voi harkintansa mukaan hyväksyä jälki-ilmoittautumisia, se ei ole siihen kuitenkaan velvoitettu.

Kilpailukalenterin kautta ilmoittauduttaessa ja ilmoittautumista maksettaessa on erittäin tärkeää palata maksupalvelusta takaisin ilmoittautumissivulle joko odottamalla muutaman sekunnin ajan, että automaattinen ohjaus siirtää takaisin tai klikkaamalla maksupalvelussa olevaa Takaisin kauppiaan sivulle -painiketta. Ilmoittautuminen voi muuten jäädä maksamaton-tilaan ja poistua automaattisesti järjestelmästä muutaman tunnin kuluttua. Kuitti ja vahvistus ilmoittautumisesta tulee automaattisesti sähköpostiin ilmoittautumisen onnistuttua.

Vuoden ensimmäisiin kilpailuihin ilmoittauduttaessa huomioitavaksi, että kilpailulisenssin voimassaolo päivittyy järjestelmään ja ilmoittautuminen mahdollistuu n. kolmen tunnin kuluessa lisenssin ostosta. Vuoden 2022 kilpailulisenssit avautuvat myyntiin jouluviikolla (vko 51), eli sen hankkimiseen on runsaasti aikaa ennen tammi- ja helmikuun kilpailutapahtumia, eikä sitä tarvitse jättää viimeiseen ilmoittautumispäivään.

Kiitos yhteistyöstä tämän kaikille yhteisen asian osalta!