Almere Open & Almere World Open 2018

Osittain samaan aikaan Helsinki Open -viikonlopun kanssa, käydään Hollannissa kaikkiaan kolmipäiväisiä Almere Open -kilpailuja, missä suomalaisurheilijiota ollaan nähty eilisen ja tämän päivän aikana. Kilpailut käydään 19. – 21.10. Suomesta Alankomaissa edustamassa on nuorta, kansainvälisesti menestynyttä tanssijasukupolvea.

World Open aikuisten latinalaistansseissa paras suomalaispari, Markus Ranta ja Alisa Heino saavutti neljännesfinaalit ja sijoittui lopputuloksissa sijalle 24.  Nuorisopari Dmitri Borovski – Alisa Alexandrova sijoittui sarjassa sijalle 27.  Romanian urheilijapari Paul Moldovan – Cristina Tatar sai kultaiset mitalit, Kanadan Winson Tam ja Anastasia Novikova hopeiset ja pronssille ylsivät Artur Balandin ja Anna Salita, Saksa.

Antti Kapanen ja Ada Varstala tanssivat tänään Rising Star vakioissa tiensä aina semifinaaleihin saakka, loppusijoituksen ollessa upea 9.  Eiliset Rising Star -latinalaistanssit pari keskeytti, mutta saavutti aikuisten 10-tanssikilpailuissa niin ikään semifinaalit ja sijan 11. Näissä eilen käydyissä 10-tansseissa voiton veivät Venäjän Mstislav Kazakov ja Alena Kazakova, hopeaa voittivat israelilaiset Eric Izakson ja Mishel Magera ja pronssia Australian Brodie Barden ja Lana Skrgic- de Fonseka.

Nuorten latinalaistansseissa Dmitri Borovski ja Alisa Alexandrova tanssivat huikean finaalin ja tulivat kuudensiksi eilen käydyssä kilpailussa. Voittoon ylsivät Iakov Predko ja Polina Astakhova, Venäjä, hopeaa voittivat Liettuan Augustinas Trinkus ja Neda Elena Salugaite, ja pronssimitalit saivat Lev Malgin ja Polina Slinkova, Venäjä.